Schuren Parketvloer

Altena Vloeren Schuren – Parket schuren

Parket Schuren
Wanneer door de jaren heen krassen en deukjes op uw parket vloer zijn ontstaan of wanneer de vloer door gebruik dof van kleur is geworden, kunt u de vloer laten schuren om deze weer een mooie frissen uitstraling te geven. Een deskundige aanpak bij parket schuren is belangrijk voor een goed eindresultaat. Parket schuren is vakwerk waarbij kennis van materiaal van groot belang is. Dit maakt het inschakelen van een vakman voor het schuren van uw parket vloer geen overbodige luxe. Na het schuren van uw parket kunnen wij uw eiken vloer tevens voorzien van een andere kleur.

S
pecialistische werkwijze bij parket schuren

Altena Vloeren Schuren is gespecialiseerd in het schuren en behandelen met olie of lak van parket vloeren. De werkwijze bij parket schuren wordt afgestemd op de houtsoort en uw wensen. Bij parket schuren wordt de vloer meerdere malen geschuurd voor het verwijderen van de oude wax- en laklagen en lichte krassen. Na het schuren wordt de vloer gepolijst waarmee de vloer egaal wordt gemaakt. Na het schuren en polijsten kunnen wij de vloer naar wens behandelen met een (kleur) olie of lak voor het realiseren van een goede nieuwe beschermlaag.

Verschil tussen olie en lak
De keuze tussen olie of lak is geheel afhankelijk van smaak, woonsituatie en wensen wat betreft onderhoud.
Met het kiezen voor lakken wordt de houten vloer het best beschermd tegen vuil, krassen en slijtage in het hout en daarbij krijg uw vloer een glad en licht glanzend oppervlak, ondanks de matte lak die tegenwoordig gebruikt wordt.
Met het kiezen voor (kleur) oliën van houten vloeren behoudt de vloer een matte, natuurlijke uitstraling. Wij gebruiken een 2-komponenten (wax) olie welke de vloer bestand maakt tegen vuil en vocht. Vloerolie geeft de vloer naast bescherming, een extra mooie natuurlijke uitstraling. De behandeling met vloerolie vraagt om een specifieke aanpak.

Altena Vloeren Schuren heeft alle technieken in huis voor het schuren van uw houten vloer en het netjes afwerken met olie of lak. Binnen één of enige dagen is uw vloer weer als nieuw en heeft u weer een frisse, nette en trendy uitstraling van uw huiskamer.

Onze garanties
Wij zorgen voor een mooie ‘zo goed als nieuwe’ houten vloer. Parket schuren doen wij daarom graag met 4 garanties;
1. Professionals die tot het uiterste gaan om uw vloer als nieuw te krijgen
2. Het nagenoeg stofvrij schuren van de vloer zodat u geen last heeft van stof
3. Een secuur afgewerkte houten vloer met een vernieuwde eigentijdse look
4. Een tevreden klant