Schuren en Olien

Altena Schuren Schuren – Houten vloer schuren en oliën

Houten vloer Schuren en Oliën:
Er is een heel eenvoudige manier om meer sfeer te brengen in werkelijk ieder type woonhuis: het leggen van een houten parketvloer. Na verloop van tijd zult u merken dat het vele en intensieve gebruik zijn sporen achterlaat op deze vloer. Voor een ware specialist is dit echter geen enkel probleem! Onze parket experts van Altena Vloeren Schuren gaan met plezier voor u aan het werk en toveren een versleten, beschadigde of verkleurde houten vloer weer helemaal om tot parket als nieuw! Een schitterende optie is bijvoorbeeld de houten vloer schuren en oliën. Hiermee worden oneffenheden geheel verwijderd en wordt gezorgd voor een nieuwe, optimale bescherming van de vloer.
Wij werken dan ook uitsluitend met de beste 2-componenten olie, de Royl Oil 2-k Naturel of Kleur.

Waarom kiezen voor Houten Vloer Schuren en Oliën.
De reden om te kiezen voor uw houten vloer schuren en oliën is heel eenvoudig: het is de ideale manier om uw vloer een nieuw leven te geven, zonder gedoe. Verder kunt u door een professionele parket renovatie door Altena Vloeren Schuren behoorlijk wat geld besparen. In plaats van een investering in een compleet nieuwe houten vloer, kunt u immers volstaan met een renovatiebeurt door de specialist. De houten vloer schuren en oliën kan worden uitgevoerd met verschillende Royl Oil 2-k naturel en kleur oliën, klik voor de houttinten en grijstinten, die ieder hun eigen charme meebrengen. Welke soort het wordt, dat bepaalt u natuurlijk helemaal zelf!

De Voordelen van het Schuren en Oliën van uw houten vloer.
Dankzij de behandeling van houten vloer schuren en oliën kunt u tegen een vrij gering tarief uw parketvloer geheel laten herstellen. Na de renovatie schittert hij als nooit tevoren en is het parket optimaal beschermd tegen nieuwe beschadiging en vervuiling. Bovendien neemt het schuren en oliën van uw parket normaal gesproken één tot twee dagen in beslag. Hierna kan de vloer er weer ruim tien jaar tegenaan.

Gecertificeerde Parketteurs
Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.
Officieel Erkend Specialist
Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Deskundig Advies op Locatie

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Scherpe & Duidelijke Offerte
Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Veiligheid:
Wegens gevaar voor zelfontbranding door broeien doeken, pads en dergelijke die met olie in aanraking zijn gekomen, los en uitgevouwen buiten laten drogen of nat maken en afvoeren in goed gesloten plastic zak. Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren. Zie voor meer informatie het veiligheidsblad op www.rigostep.nl.