SKYLT Invisible lak

Altena Vloeren Schuren – Skylt

Skylt van RigoStep
De enige echte onzichtbare parketlak

Eén deel naturel hout en één deel behandeld met SKYLT……..Je ziet werkelijk geen verschil, zo goed en onzichtbaar beschermt SKYLT tegen vuil en vocht. Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt. SKYLT is de perfecte oersterke finish voor liefhebbers van puur hout.

Skylt Original:
Skylt Original is een uniek product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie uitstraling geeft (als onbehandeld) en tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. Skylt Original is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast. Met Skylt behandelde oppervlakken kunnen eenvoudig worden gereinigd.

Skylt Titanium:
Skylt Titanium is op drie punten verschillend van Skylt Original. Skylt Titanium is net zo ultramat als Skylt Original, Titanium is sterker maar het hout kleurt wel op (de houtgloed verdiept wel!). De Titanium lak bevat de helft minder water dan Skylt Original, daardoor krijgt men in 2 lagen de laagdikte van 3 lagen normale watergedragen lak (of Skylt Original).
De 3 verschillen tussen Skylt Titanium en Skylt Original op een rij:
1. Harder-sterker
2. Meer laagdikte
3. Wel opkleuring/verdiepen van de houtgloed.
Daarnaast is Skylt Titanium door de grotere sterkte minder vatbaar voor de polijstende werking van gebruik en reinigen (blijft matter). Skylt Titanium is of inzetbaar als een nog hardere finish over Skylt Original (als men wel in grotere mate de originele houtkleur wil behouden) of als ultramatte en sterke finish bij hout dat wel profiteert van opkleuren (anfueren) van het hout, om bijvoorbeeld de warme kleur van notenhout naar boven te halen of de rossige gloed van beuken.

Skylt Original:                                                                                              Skylt Titanium:
* Absoluut ultra-mat en onzichtbaar.                                               * Hard – kras en slijtvast
* Laat hout de natuurlijke uitstraling behouden.                         * High solid: 50% meer vastestofgehalte
* Voor eiken en lichtgekleurde ondergronden.                             * 2 lagen is al voldoende (op donker hout)
* Licht blekend effect wat verkleuring tegengaat.                       * De beste bescherming tegen opglansstrepen
* Beschermt tegen vlekken, vuil en slijtage.                                   * Kan gebruikt worden als toplaag over
* Maakt oppervlakken geschikt voor intensief gebruik.                Skylt Original