Schuren en Lakken

Altena Vloeren Schuren – Houten vloer schuren en lakken

Houten vloer schuren en Lakken:
Is uw houten parketvloer ernstig vervuild of zit hij onder de krassen en kringen? Dan is het tijd om onmiddellijk in actie te komen en een specialist in te schakelen! De ervaren parket experts van Altena Vloeren Schuren zijn de ideale mannen voor deze klus. Wij verzorgen voor u de complete behandeling van houten vloer schuren en lakken. U hoeft zelf dus niets te doen en bent er zeker van dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Vul direct de Offerte aanvraag in of bel ons gelijk voor het maken van een afspraak bij u thuis!

Waarom kiezen voor Houten Vloer Schuren en Lakken
Een complete vloerbehandeling door een ervaren parketteur maakt het mogelijk om een verouderde en beschadigde houten vloer weer als nieuw te laten stralen als op de eerste dag. U gelooft uw ogen haast niet wanneer de behandeling voltooid is, want het resultaat is werkelijk verbluffend. Als u niet beter zou weten, zou u denken dat we er een compleet nieuwe houten vloer hebben gelegd. Het tegen deel is echter waar, want tegen een veel geringer tarief maken we simpelweg uw bestaande parketvloer weer geheel als nieuw. Kostenbesparend, effectief en ongelooflijk mooi, dat zijn de kernwoorden van ons parketherstel. Laat uw houten vloer schuren door een specialist!

De Voordelen van Houten Vloer Schuren en Lakken
Door te kiezen voor de houten vloer schuren en lakken in uw woning kunt u veel geld besparen en bent u ook nog eens milieubewust bezig. Er hoeven immers geen nieuwe houten vloerdelen vervaardigd te worden. Daarnaast is het mogelijk om voor een geheel nieuwe laksoort te kiezen, zodat uw huidige vloer als het ware een make-over krijgt. Verder zorgen wij ervoor dat uw houten vloer ook in de toekomst beter beschermd is tegen zaken als vervuiling, verkleuringen en beschadigingen. Voor een vakkundige parket renovatie en een behandeling naar keuze bent u bij Altena Vloeren Schuren aan het juiste adres.

Gecertificeerde Parketteurs
Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.
Officieel Erkend Specialist
Wij zijn een officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Deskundig Advies op Locatie
Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.
Scherpe & Duidelijke Offerte
Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.