Parket Renovatie

Parket Renovatie

Is uw ooit zo mooie houten vloer toe aan een professionele parket renovatie? Wanneer u te maken heeft met een beschadigde of ernstig vervuilde parketvloer, vraagt u zich vast af wat hieraan gedaan kan worden. De mannen van Altena Vloeren Schuren hebben altijd de juiste oplossing voor u klaarliggen, want met ons werk richten we ons op het totale herstel van houten vloeren.
Er zijn meerdere manieren om uw parketvloer mooi schoon en vooral ook vrij van beschadigingen te krijgen. Zo kunt u kiezen voor een algehele reinigingsbeurt of voor parket schuren in uw woning. De uiteindelijke keuze tussen reinigen of schuren hangt sterk af van de huidige staat van het hout.

Het voordeel van een lokale parket specialist.

Altena Vloeren Schuren biedt u en prachtige parket renovatie voor een prijs die altijd gunstig is. Zo kunt u al op korte termijn geld besparen door te kiezen voor een professionele renovatie van uw houten vloer. Doordat we een lokaal bedrijf zijn, kunnen we altijd snel voor u aan het werk gaan. Bovendien zijn onze machines en middelen altijd binnen handbereik.
Voor een inventarisatie van het benodigde werk komen we graag even bij u aan. Deze vloerinspectie door onze ervaren parket specialisten is voor u altijd geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wat kunt u verwachten van een professionele parket renovatie

Bij het renoveren van uw houten vloer gebruiken we onze beproefde methode genaamd stofvrij parket schuren. Dit betekent dat we zowel een stofzuigmachine als de welbekende schuurmachine inzetten voor het herstellen van uw vloer. Het stof en de kleine houtstukjes die bij het schuren vrijkomen, worden direct opgenomen door het stofzuigsysteem. U ondervindt dus geen hinder van deze viezigheid en kont fijn thuis in een heerlijk frisse woning. Na de schuurbeurt gaan we door met de afwerking. Door 2-k olie of lak toe te voegen, ontstaat een uitstekende barrière op het hout tegen vervuiling, slijtage en beschadigingen.