Houten vloer schuren Breda

Houten vloer schuren Breda

Houten vloer schuren Breda is al jarenlang de perfecte manier om afscheid te nemen van slijtageplekken, schade en hardnekkig vuil op uw houten vloer. Beschikt u over de nodige ervaring en een goed schuurapparaat, dan kunt u de klus natuurlijk zelf klaren. Bent u zelf niet zo handig of komt u gewoon tijd tekort voor uw houten vloer renovatie? Schakel dan de lokale parket specialist is voor het schuren van uw parketvloer. Wij brengen dan onze schuurmachine met bijbehorend afzuigsysteem mee, zodat we zonder opvliegend vuil uw parketvloer vliegensvlug en met het mooiste resultaat kunnen schuren. Ook voor een nieuwe beschermlaag wordt gezorgd. U heeft hierbij de keuze uit diverse middelen, zoals olie, naturel of kleur en lak.

Houten vloer schuren in Breda?

Bij het laten renoveren van uw houten vloer in Breda is een goed advies natuurlijk geen overbodige luxe. Het geeft u veel inzicht in de diverse mogelijkheden, zodat u gemakkelijk de juiste behandelwijze voor uw vloer kunt selecteren. Voor het inplannen van het parket advies op maat in uw woning kunt u direct een afspraak maken. Doordat we in Breda en omgeving werken zijn we altijd dichtbij en dus kunnen we snel langskomen voor het advies omtrent houten vloer schuren Breda.

Houten vloer schuren en oliën

Houten vloer schuren Breda: bij het afwerken kunnen we allerlei verschillende effecten op de vloer creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een natuurlijke parketolie met een matterend effect? Dit middel is in diverse fraaie kleurtinten verkrijgbaar en dus is er altijd een kleurstelling die precies past bij uw vloer. Dankzij de behandeling: houten vloer schuren en oliën wordt uw houten vloer goed beschermd tegen slijtage, vervuilen, beschadigen en kwaliteitsverlies als gevolg van vloerverwarming. Onze methode zorgt er dus voor dat uw vloer uitstekend behouden blijft voor de toekomst.